965 72 00 01 - Calle 19 de Abril, 34 - 03193 San Miguel de Salinas info@sanmigueldesalinas.es
Seleccionar página

Salutació de l’Alcalde

AlcaldeComo alcalde de Sant Miquel de les Salines vull donar la benvinguda al nou portal web del nostre Ajuntament. M’agradaria que aquest espai no constitueixi només un instrument d’informació del dia a dia de l’activitat municipal, sinó una via més d’interacció entre els ciutadans i nosaltres.

La nova web és un lloc més funcional, visual i modern. Sorgeix amb la voluntat d’apropar als ciutadans l’administració pública i és una de les principals eines de la nova gestió municipal, ja que està cridada a convertir-se en un instrument eficaç, interactiu i segur.

El meu objectiu és que a través d’aquesta web els ciutadans puguin realitzar gestions i procediments administratius des de casa, ja que és el principal objectiu de l’administració electrònica, estar a la vostra disposició les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, perquè és un portal creat com a canal de comunicació directa amb el ciutadà, a través del qual es pretén donar a conèixer la nostra història i la nostra cultura ja que en Sant Miquel convivim més de 60 nacionalitats diferents, així com tota l’activitat diària del municipi i els seus principals recursos turístics.
Per tot això, aquesta nova pàgina web neix amb la ferma intenció de fer visible el nostre poble i atorgar-li la projecció que es mereix.
Àngel Sáez Hortes

ALCALDE

Otras noticias